Gekleurd kunstgras

Een origineel terras? Ga voor gekleurd gras!

Niet iedereen heeft een grote tuin en de benodigde groene vingers om een weelderige oase te creëren. Gelukkig is dat tegenwoordig allang niet meer nodig! Er zijn meer dan voldoende trends die het ook prima doen op een balkon, een binnenplaatsje of een klein terras. Helemaal van nu is gekleurd kunstgras. Met gekleurd kunstgras geef je je buitenruimte meteen een unieke twist, en het is ook nog eens hartstikke onderhoudsvriendelijk!

Gekleurd kunstgras voor iedereen

Voorheen werd gekleurd kunstgras voornamelijk gebruikt door bedrijven die hun bedrijfsstand of kantoorruimte wat extra pit wilden geven. Vandaag de dag wordt gekleurd kunstgras steeds vaker gezien in kleine buitenruimtes zoals een balkon. Niet zo gek, want gekleurd kunstgras heeft dezelfde voordelen als normaal kunstgras: het geeft meteen een strak resultaat, heeft bijna geen onderhoud of water nodig en blijft het hele jaar mooi! Daarnaast is gekleurd kunstgras, net als normaal kunstgras, zeer gemakkelijk te leggen. Het gekleurde kunstgras wordt in zoden geleverd die je zó op de gewenste plek kunt neerleggen.

Veel kleuren kunstgras beschikbaar

Paars gras, blauw gras, wit gras of zwart, je kan het zo gek niet bedenken of de kleur is wel verkrijgbaar bij bijvoorbeeld grasexpert.com. Wie zijn buitenruimte een unieke persoonlijke touch wil geven heeft een zeer ruime keus in gekleurd kunstgras. Maak bijvoorbeeld een statement met rood gras, creëer een zonnig hoekje met geel kunstgras of ga voor een neutrale zandtint voor een rustgevende zen-tuin. Is gekleurd kunstgras iets teveel van het goede? Dan is er uiteraard ook gewoon kunstgras in een frisgroene kleur verkrijgbaar.

Ideaal voor feestjes

Helemaal nu er in verband met het coronavirus geen festivals zijn deze zomer, is de vraag naar tuinfeestjes groter dan ooit. Natuurlijk kan je prima een feestje geven in een tuin vol kale tegels, maar dat zal niet het onvergetelijke feestje opleveren waar nog maandenlang over nagepraat zal worden. Met gekleurd kunstgras zet je direct een unieke vibe neer en maak je ongetwijfeld een onvergetelijke indruk. Daarnaast voelt kunstgras heerlijk aan onder je blote voeten. Zet de cocktails maar klaar, zorg voor een relaxt muziekje en voor je het week dans je op blote voeten de zonsondergang tegemoet!

(114)